Nu miang teu kungsi mulang..

Lalaunan kareta api ninggalkeun stasiun
ka stasiun sejen

Dijurung ku imut layung gugupay
nganteur nu miang

Geus jauh kareta ngaliwatan jambatan

Megatkeun duriat nu kungsi kaanyam

Baraya, didieu…

Urang kungsi nganyam carita

Lebah dieu pisan…

 

Cikarang, 19 maret 2011; Untuk seorang sahabat..

 

 

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: