LAMUN AING PAEH..

Lamun Aing paeh..

pangbungkuskeun ku salambar boeh..

ladang ngeleketek..

tina rupa-rupa proyek..

Lamun Aing nemahan pati..

pangmesenkeun padung jati..

ladang ngumpulkeun komisi..

jeung rupa-rupa korupsi..

Kahade poho..

Kontrak-kontrak nucan diteken..

Jeung SPK-SPK nu can dilaksanakeun..

awurkeun luhureun paesan..

na tetengger heug tulisan..

“Parantos mulih ka jati mulang ka asal..”

Paduli jati nu mendi.. asal nu mana..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: