HAMPURA..

Gustii… ieu Dzat hirup jadi sagala rupa nya…
jadi laleur.. nu padahal gila ceuk kuring mah. kopi geus digembrong ku laleur ge teu hayang teuing kudu nginum..
jadi sireum deuih..
rupa2 deui sireum ge.. sireum tataman, kararangge, sireum ateul.. ting karayap saruana ngagembrong kopi. alaah.. beuki teu sudi we nginumna deui ge..
eta jeung rupa2 deuih pertingkah jng pangabisa na teh.

ah nyaan Anjeun mah Gusti.. luar biasa.
hampura kuring Gusti.. lain kuring gila kana mahluk Anjeun. da ku Anjeun mah teu di pikagila numatak dihirupan, dipiara jng dipikanyaah oge.
ngan bongan kuring dibere akal, rasa jng pamilih..
ampun paralun lain ngahinakeun kana ciciptaan Anjeun duuh Hyang Agung….

 

 

Iklan

2 Tanggapan

  1. matak upami dileueut sareng sireumna teh langkung raos kang

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: