SING SABAR GEULIS..

Sing sabar nyai geulis…

Sapoe sapeuting geus diwates 24 jam..

Beurang geus diwates ku datangna peuting..

Srangenge surup teu salawasna caang..

 

Nu penting urang teu cicing..

Lengkah ulah dipegat..

Muntang ulah hariwang..

Lumaku ulah kapegung..

 

Jalan panjang nu baris disorang..

Tegalan bala nu baris dibabad..

matak hariwang mun teu kasorang..

matak kuciwa mun teu kababad..

 

Omat nyai geulis..

Sorang ku ka ikhlasan..

Babad ku kasabaran..

Ulah pegat pangharepan..

Komo aral jeung subaha..

 

Perang rongkah Bharatayuda..

Nyai.., geuning teu sabaraha..

Perang Badar nu kacarita..

Eta lain perang nu enya..

 

Sing emut nyai geulis..

Perang nu enya mah nyatana ayeuna..

Nu kaunggel geuning dina hadist..

Perang nu taya wates wangena..

 

Kahade nyai geulis..

Ulah aral jeung subaha..

Nafsu anu digugulung..

Dunya anu di uudag..

Raga anu katempuhan..

Sabar Ikhlas jeung tawakal..

Hirup tumarima kana kanyataan..

 

Samangsa urang lumampah..

Lumaku kanu dituju..

Sumerah bari ngalengkah..

Sumujud bari ku husu..

Dibarengan ku La Haula..

Ulah pegat pangharepan..

Piraku teu tinemu jeung naon anu dituju….

 

Iklan

Satu Tanggapan

  1. beas akang kumaha teu aya beas yeu teh ?
    ari akang cekap ku sajak ath tuang th ?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: