CEUK BATUR KURING NGABODOR…

 

Ceuk batur kuring ngabodor,

ceuk kuring batur nu ngabodor.

panasaran, nyobaan ulak ilik kana diri sorangan. pek enya, rumasa aya piseurieun mah dina diri kuring oge. tapi ceuk pangrasa kuring asa loba keneh piseurieun dina diri maranehna batan di kuring.

tapi naha asana teh, bet asa kuring pisan nu pang diseungseurikeunana ku maranehna.

naha pedah kuring mah ngan sorangan, ari maranehna lobaan..? jeung boga kakuatan pikeun nyeungseurikeun kitu..?

atawa moal boa kuring keuna ku babasaan “gajah dipelupuk mata teu kadeuleu, ari sireum nu dipeuntas lautan katenjo.” kitu..?

tapi ceuk nu lian oge kungsi nyarita, yen maranehna memang pikasareurieun, ngan teu wani nyeungseurikeun…

ah.. teuing..

teu katimu…

Iklan

Satu Tanggapan

  1. keun we kang da di dunya mah iwal ti silih seungseurikeun.ulah aneh

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: